Pali Róbertről

Személyi és Életvezetési tanácsadó, Pszihológiai Mentor, Tréner

Pali Róbert vagyok, háromgyermekes édesapa.
Keszthelyen születtem, 1969-ben.

Az én történetem

Tanulmányaim, az általam betöltött munkakörök, és az időközben megszerzett tapasztalataim alakították ki és erősítették meg azt az emberközpontú szemléletet, ami arra sarkall, hogy bizonyos érdekeket szem előtt tartva megtaláljam azt a közös nevezőt, amelynek mentén az összes résztvevő fél profitálhat.

Küldetésem, hogy az emberek nagyobb együttérzéssel, világosabban és kevesebb félreértéssel kommunikáljanak egymással.

A módszereim célja

A módszereim célja, hogy az emberi kommunikáció szabályszerűségeit megismerve a résztvevők, növeljék személyes és szakmai hatékonyságukat. Továbbá, hogy az esetleges hiányosságokat feltárjuk, a változtatás igényét tudatosítsuk és hogy a jelenlevők a munkájukban és a mindennapjaikban hasznosítható tudást szerezzenek. A közös “munka” során több önbizalommal, a verbális és leginkább a nem verbális kommunikáció fejlesztésével eredményesebben teljesíthessék a szakmai követelményeket.

A kommunikáció

Tudatosan vagy tudattalanul hatást gyakorolni a másik ember gondolkodására. Nem kommunikálni lehetetlen! Vagyis szavak nélkül, megjelenésünkkel, viselkedésünkkel, testünkkel is közvetítjük érzéseinket, gondolatainkat és erősen befolyásoljuk a rólunk kialakuló véleményt! Mi, modern emberek rosszabbul értjük a testbeszédet mint őseink, mert elvonja figyelmünket a beszéd. Kutatások bizonyítják, hogy az emberi közlemények kb. 7%-a verbális (csak maga a szó), 38%-a vokális (hangszín, hanglejtés, ritmus és egyéb hanghatások), és 55%-a nem verbális (testtartás, mimika, gesztusok, öltözködés, színek, illatok, ízek, stb).

A testbeszéd

A testbeszéd témakörében elemezzük az egyes tudatos vagy éppen tudatalatti reakciókat, feltérképezzük és tudatosítjuk a jelenlévők saját gesztusait, értelmezzük az egyes gesztusok jelentését. A témához tartoznak például: érdeklődés-, értékelés-gesztusok, hogyan ismerhetjük fel, ha valaki nem mond igazat, ha bizonytalan, ha ideges, hogyan erősíthetjük vagy cáfolhatjuk meg saját szavainkat. Kitérünk minden olyan egyértelmű vagy kevésbé egyértelmű jel-halmazra, ami megmutathatja nekünk a másik felet egy szituációban. A testbeszédet segítségül hívjuk még a konfliktuskezelésnél is.

Képzéseim célja

A képzés végére a résztvevők természetesen, saját egyéniségüknek megfelelően hozzák ki magukból a maximumot, úgy, hogy már ne kelljen gondolkodni egy adott helyzetben; az automatikusan, szimpatikusan, kedvesen, hitelesen, természetesen jöjjön. Ezáltal a hatékony kommunikációt növeljék.

Mivel tudom partnereim vállalkozását támogatni?

w

Testbeszéd tréning

Értékesítési tréning

Előadások

Tanácsadás

Küldjön üzenetet

7 + 12 =

Kapcsolat

Telefon

06-30-944-47-74

Email

info@palirobi.hu